Image
SUPERSTART VILLAITANA INSTÄLLT!

Vårens Superstart Villaitana ställs pga rådande läge kring Covid-19 in och skjuts på framtiden. Vi hoppas att vi kan återkomma med nya datum för en Superstartresa i höst eller nästa vinter. 

Svensk Golf Superstart Villaitana
Spanien
29 april-6 maj

Bra flygförbindelser och kort transfer gör resan väldigt bekväm. På Melia Villaitana Hotel har du två strålande Jack Nicklaus-designade golfbanor precis intill hotellet och bara minuter till nattlivet i Benidorm.

Svensk Golf Superstart är en unik träningsupplevelse där du får chansen att träffa tränarna från Golfskolan under en och samma vecka. Här varvas nyttiga lektioner med att möjligheten att testa dina färdigheter i skarpt läge ute på någon av Villaitanas två härliga golfbanor. Om kvällarna samlas vi sedan runt middagsbordet för lite skönt eftersnack och inte sällan lite sköna stories serverade av våra tränare, Svensk Golfs redaktion eller någon av Golf Plaisirs golfvärdar. Konceptet är inne på sitt nionde år och de eftertraktade platserna på resan tar vanligtvis slut snabbt.


Golf Plaisir och Svensk Golf följer utvecklingen kring COVID-19 noga och följer självklart myndigheters restriktioner och rekommendationer kring resor och folksamlingar.
Läs mer om resevillkor och hur du reser tryggt med Golf Plaisir här:


VAD INGÅR I RESAN?

Pris: 16 995 kr

  • 7 nätter i dubbelrum
  • 7 frukostar
  • 7 middagar
  • 5 heldagsgreenfee
  • 5 halvdagarsträning med Golfskolans tränare
  • flyg
  • flygskatt
  • flygplatstransfer
  • service av Golfplaisirs golfvärd

Valfria tillägg
Enkelrumstillägg: 2695:-
Avbeställningsskydd: 700:-
Golfbagsförsäkring: 195:-

Turistskatt
På många av Golf Plaisirs resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Image
Image
Image

Tränare på Superstart Classic Villaitana

Image

SOFIA EDMAN
Efter 9 år som tränare på västkusten i Onsala på Gräppås GK så är Sofia sedan 2019 verksamhetsansvarig och tränare i företaget Balance Golf. Sofia har genom åren i arbetat med olika uppdrag i golfsverige och en bred erfarenhet av att arbeta tillsammans med andra tränare som hon hämtat mycket av sin kunskap ifrån. Med stort engagemang, passion och enkelhet ser Sofia till att du hittar de rätta verktygen för att du ska utvecklas med din golf

Image

ROBERT LÖFQVIST
Robert är pro på Ängelholms GK.  Han har jobbat som instruktör i 20 år och jobbar även som coach till tourspelare. Robert har spelat som professionell golfspelare i 11 år på olika tourer, mestadels på den svenska touren och Challenge touren. Roberts filosofi är att med rätt grunder kan alla lära sig att spela golf.  Han försöker arbeta med varje golfare utifrån den egna förutsättningen, vilja och mål. Golf är mycket mer än att svinga en golfklubba. Några andra faktorer som jag tycker har stor betydelse för att spela golf är mental inställning, rörlighet, utrustning men viktigast är att ha kul.

Image

MARLENE HEDBLOM
Marlene har segrat på Europatouren och spelat på världens alla tourer förutom seniortouren. Så nu är hennes mål är att även spela där. Uppvuxen i en golffamilj där hennes bror Peter Hedblom har flera segrar på touren och hennes pappa har tränat många duktiga spelare på världsnivå både på dam och herrsidan. Nu är hon tränare på Fågelbro G&CC och har många års erfarenhet av golfskolor. Marlenes engagemang, erfarenhet och energi kommer att göra dig till en bättre golfare.

Image

MAX PERSSON
Max Persson är Sveriges mest följda tränare i sociala medier, och arbetar som pro på Östersund-Frösö GK och Storsjöbygdens GK.  Max är utbildad inom biomekanik och kroppens funktion vilket han under varje lektion använder som verktyg för att lära ut svingrörelsen. Något som också färgar hans regelbundna medverkan i Svensk Golfs avdelning Toppform, där Max visar läsarna hur kroppen blir din viktigaste tillgång i golfen.