Superstart Tjej
Ringenäs GK
7-9 Juni 2020

Image

Välkommen till Superstart Tjej!

Svensk Golf bjuder in till härliga dagar på Ringenäs GK där vår satsning Superstart Tjej kommer att gå av stapeln!

Detta träningsläger riktar sig endast till tjejer, kvinnor, damer, ja alla av kvinnligt kön som vill upptäcka eller återupptäcka glädjen med golfen. Vi kommer att befinna oss på härliga Ringenäs under tre dagar och gå igenom många delar av spelet. Våra fantastiska tränare Sofia Edman, Anna Berglund och Thomas Lindström kommer att ta hand om er och ge er en kanongrund att stå på inför säsongen 2020, vare sig du vill sänka ditt hcp eller bara lära dig grunderna för att kunna njuta av vad golfen har att erbjuda.
Detta ska vi nu göra i sällskap av andra likasinnade tjejer. Läs mer nedan om vad som ingår nedan men det blir en unik träningshelg där du får ta del av Yoga, mental träning, teknisk träning, coachning på banan, spel och självklart vikten av det sociala kring god mat, spännande golfhistorier och härlig miljö.

Vi följer självklart folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer att anpassa lägret efter gällande förhållningsregler.

Tex har vi alla samlingar utomhus, ordentligt avstånd mellan bord i restaurang, avstånd till varandra under träningstillfällen mm.

Välkommen till härliga dagar med Superstart-gänget!

Allt detta ingår:

 • 5 lektionspass som behandlar teknik, närspel, strategi, mental förberedelse och yoga.
 • Coachning på banan
 • Spellik träning på övningsområdet med
  coachning
 • Eget spel 18 hål dag 3
 • Fria rangebollar
 • Två nätter, del i dubbelrum på Ringenäs GK. (Enkelrumstillägg 600 kr/natt)
 • Tre frukostar, två luncher
 • Två trerättersmiddagar exkl dryck
 • Prova på produkter från Exuviance
 • Tränare på plats är Sofia Edman, Anna Berglund och Thomas Lindström

Pris: 5495 kr (Enkelrumstillägg 600 kr/natt)

Då programmet startar tidigt på söndagsmorgonen kanske du vill komma redan kvällen innan. Ringenäs har tagit fram ett specialpris för oss. Nämn att du vill ha en extra natt vid bokning. Kontakta Ringenäs för mer info via anmälningslänken nedan.

Välkommen!

anmal

Thomas Lindström

Thomas är en av Sveriges bästa PGA-tränare och arbetar idag på Ringenäs GK. Han cochar flera av Sveriges mest lovande kvinnliga proffspelare och juniorer. Dessutom har han hela fyra SM silver och ett SM Guld för damer på meritlistan. Hans tre starkaste styrkor är engagemang, lyssna och sin pedagogiska retorik. Lägg där till en enorm kompetens och ett otroligt driv.

Anna Berglund

Med sina 18 år som PGA tränare har Anna byggt upp en stor verktygslåda inom golfteknik och hon brinner för den mentala förståelsen kring samspelet mellan kroppen och hjärnan, och dess potential.  Hon har utöver sin golftränarbakgrund även utbildningar inom kommunikologi och yoga. Anna har ett stort engagemang i sina elever och hennes energi smittar lätt av sig.

Sofia Edman

Efter 9 år som tränare på västkusten i Onsala på Gräppås GK så är Sofia sedan 2019 verksamhetsansvarig och tränare i företaget Balance Golf. Sofia har genom åren i arbetat med olika uppdrag i golfsverige och en bred erfarenhet av att arbeta tillsammans med andra tränare som hon hämtat mycket av sin kunskap ifrån. Med stort engagemang, passion och enkelhet ser PGA-tränaren Sofia till att du hittar de rätta verktygen för att du ska utvecklas med din golf.

Image
Image
Image
Image