Superstart Tjej
Ringenäs GK
7-9 Juni 2020

Image

Välkommen till Superstart Tjej!

Svensk Golf bjuder in till härliga dagar på Ringenäs GK där vår nya satsning Tjejstart kommer att gå av stapeln!

Detta träningsläger riktar sig endast till tjejer som vill upptäcka eller återupptäcka glädjen med golfen. Vi kommer att befinna oss på härliga Ringenäs under tre dagar och gå igenom många delar av spelet. Våra fantastiska tränare Sofia Edman, Anna Berglund och Thomas Lindström kommer att ta hand om er och ge er en kanongrund att stå på inför säsongen 2020, vare sig du vill sänka ditt hcp eller bara lära dig grunderna för att kunna njuta av vad golfen har att erbjuda.
Detta ska vi nu göra i sällskap av andra likasinnade tjejer. Läs mer nedan om vad som ingår nedan men det blir en unik träningshelg där du får ta del av Yoga, mental träning, teknisk träning, coachning på banan, spel och självklart vikten av det sociala kring god mat, spännande golfhistorier och härlig miljö.

Pris och bokninglänk kommer inom kort.

Allt detta ingår:

  • 5 lektionspass som behandlar teknik, närspel, strategi, mental förberedelse och yoga.
  • Coachning på banan
  • Spel på short game bana
  • Eget spel 18 hål dag 3
  • Fria rangebollar
  • Två nätter, del i dubbelrum på Ringenäs GK. (Enkelrumstillägg 600 kr/natt)
  • Tre frukostar, två luncher
  • Två trerättersmiddagar exkl dryck
  • Tränare på plats är Sofia Edman, Anna Berglund och Thomas Lindström

Pris: 5495 kr (Enkelrumstillägg 600 kr/natt)

Då programmet startar tidigt på söndagsmorgonen kanske du vill komma redan kvällen innan. Ringenäs har tagit fram ett specialpris för oss. Nämn att du vill ha en extra natt vid bokning. Kontakta Ringenäs för mer info via anmälningslänken nedan.

Välkommen!

anmal

Thomas Lindström

Thomas är en av Sveriges bästa golfutvecklare. Han coachar bl.a. flera av Sveriges mest lovande juniorer, t.ex. Julia Engström som blev Rookie of the Year på Europatouren samt Ingrid Lindblad som vann Annika Invitational i USA i år. Dessutom har han hela fyra SM silver och ett SM Guld för damer på meritlistan. Hans tre starkaste styrkor är engagemang, lyssna och sin pedagogiska retorik. Lägg där till en enorm kompetens och ett otroligt driv.

Anna Berglund

Med sina 18 år som PGA tränare har Anna byggt upp en stor verktygslåda inom både golfteknik samt samarbetet mellan kroppen och hjärnans samarbete.  Hon har utöver sin golftränarbakgrund även utbildningar inom kommunikologi och yoga. Anna har ett stort engagemang i sina elever och hennes energi smittar lätt av sig.

Sofia Edman

Efter 9 år som tränare på västkusten i Onsala på Gräppås GK så är Sofia sedan 2019 verksamhetsansvarig och tränare i företaget Balance Golf. Sofia har genom åren i arbetat med olika uppdrag i golfsverige och en bred erfarenhet av att arbeta tillsammans med andra tränare som hon hämtat mycket av sin kunskap ifrån. Med stort engagemang, passion och enkelhet ser Sofia till att du hittar de rätta verktygen för att du ska utvecklas med din golf.

Image
Image
Image
Image