Välkommen till Svensk Golf Garmin Tour!

Vilken annorlunda, men ändå fantastisk golfsommar vi haft. Under 2020 års tour kvalade hela 572 st lag in till finalen som hölls på Hooks Herrgård 4 september.

Vi hade 2288 tävlande deltagare i Svensk Golf Garmin Tour. Anmälda var 572 lag varav 23 av dem gick till finalen på Hooks.  Vi träffade juniorer, seniorer och veteraner ute på golfbanorna. Lagen bestod av både män & kvinnor. Vi hade 13 deltävlingar på 12 golfklubbar, varav 4 stycken var nya för 2020 .

De 4 vinnande lagen vann varsitt golfpaket till Spanien med PG Travel & Golf och det vinnande laget från Österåker GK vann utöver resan varsin Garmin Approach S 62.

Vi riktar ett stort grattis till vinnarna och även ett stort tack till alla er som spelade Svensk Golf Garmin Tour 2020!

Nedan kan du hitta golfbanorna vi besöker 2021. Vi har hela fem nya banor och har i år även utökat till 15 deltävlingar.

Hoppas att vi ses!

Vi följer självklart folkhälsomyndighetens och Svenska Golfförbundets rekommendationer gällande tävlingsverksamhet. Svensk Golf Garmin Tour kommer anpassas efter gällande regler. Vi kommer säkerställa att varje deltävling är säker att deltaga på för dig, vår personal och respektive golfklubb. 


Om tävlingen

Med Svensk Golf Tour vill vi skapa härliga golf-fester runtom i landet och vi siktar därför på dubbla shotgunstarter på varje anläggning. Varje shotgunstart är en enskild kvaltävling med eget prisbord.

Spelformen texas scramble är vald för att vi vill ge er alla en chans att vara med då vi tycker att deltagandet är primärt och resultatet sekundärt. Totalt arrangeras 30 deltävlingar på 15 anläggningar och det vinnande laget/lagen från varje kval spelar därefter final på Hooks Herrgård den 24-25 september.

Startavgift: 250kr/pers (1000kr/lag) exklusive ev greenfee om du ej är medlem på aktuell bana.

Anmälan: via Min Golf på Svenskgolf.se alternativt hos respektive klubb.

Spelform:
4-manna Texas Scramble med Golfförbundets rekommendation om beräkning av spelhcp, enligt den nedladdningsbara filen här


Image

Deltävlingar 2021

Åkagårdens GK
8 juli

Täby GK
13 Juli

Ingarö GK
14 juli

Veckefjärdens GC
22 juli

Skövde GK
31 juli

Sand Golf Club
2 Augusti

Mora GK
7 Augusti

Hooks Herrgård
SEMIFINAL
 
24-25 September

Våra samarbetspartners 2021

Titelsponsor

Huvudsponsorer

 
Image