Välkommen till Svensk Golf Garmin Tour 2018!

Nu är det dags för tredje upplagan av Svensk Golf Garmin Tour!
Vi har fått många glada tillrop kring tävlingen och därför utökar vi turnén till 28 deltävlingar på 14st anläggningar! Vi fortsätter att bjuda in till Sveriges roligaste golfdag med spelformen Texas Scramble i fyrmannalag. Utöver högklassiga prisbord tillsammans med våra partners kvalificerar sig de bästa lagen till semifinalen på Ekerum Resort den 7-8 september. Efter vad som brukar bli en knivskarp gallring i semifinalen kommer fyra lag att kunna se fram emot en fantastisk vecka på spektakulära Thracian Cliffs i Bulgarien där finalen avgörs.

Med andra ord finns det goda skäl att börja slipa på laguppställningen redan nu. Förhoppningsvis får vi möta båda nya och bekanta ansikten på någon av de nedanstående deltävlingar.

Hoppas att vi ses!
Oskar Åsgård, chefredaktör Svensk Golf

Om tävlingen

Med Svensk Golf Tour vill vi skapa härliga golf-fester runtom i landet och vi siktar därför på dubbla shotgunstarter på varje anläggning. Varje shotgunstart är en enskild kvaltävling med eget prisbord. Spelformen texas scramble är vald för att vi vill ge er alla en chans att vara med då vi tycker att deltagandet är primärt och resultatet sekundärt. Totalt arrangeras 28 deltävlingar på 14 anläggningar under sommaren 2018 och det vinnande laget från varje kval spelar därefter semi-final på Ekerum Resort Öland i september. Från Ekerum kvalar sig fyra lag vidare till finalen som avgörs på Thracian Cliffs i Bulgarien.

Startavgift: 250kr/pers (1000kr/lag) exklusive ev greenfee om du ej är medlem på aktuell bana.

Anmälan: via Min Golf på Svenskgolf.se alternativt hos respektive klubb.

Spelform:
4-manna Texas Scramble med Golfförbundets rekommendation om beräkning av spelhcp, enligt den nedladdningsbara filen nedan:

Svensk Golf Garmin Tour 2018 – Tävlingsbestämmelser

Deltävlingar 2018

Strömstad GK 31 Juli

Hooks GK 02 Augusti

Söderby Golf 11 Augusti

Österåkers GK 26 Augusti

Semifinal

Ekerum Resort Öland 07-08 September

Final 

Thracian Cliffs Bulgarien 23-30 September

Se filmen från Svensk Golf Tour Semifinal 2016

Våra samarbetspartners 2018

Titelsponsor

 
 

Huvudsponsor

Produktsponsor

 
Image
Image
Image