Välkommen till Superstart på Hooks Herrgård – endast för tjejer!

Vi upprepar succén från i fjol och avslutar golfsäsongen med en golfskola enbart för tjejer. Den 24 – 26 september beger vi oss till Hooks Herrgård för att träna med våra tjejproffs, spela, SPA:a äta middag och umgås.

Superstart Sverige är inne på sitt fjärde år och vi har ännu en gång valt en anläggning med bra förutsättningar för detta koncept. På Hooks Herrgård har ni möjlighet att avsluta sommarsäsongen tilllsammans med golfskolans tränare. För att återhämta er mellan dagarna och hålla energinivån på topp kommer ni ha fri tillgång till Hooks Herrgårds prisbelönta spaavdelning.

Miljön, maten och stämningen under dessa dagar är något att verkligen se fram emot, hoppas att ni vill dela detta med oss!

Allt detta ingår:

> Fyra lektionspass som behandlar alla delar av spelet.
> Tre rundor fördelat på Park- och Skogsbanan.
> Avslutningstävling (valfritt, annars vanligt spel).
> Fria rangebollar.
> Två övernattningar i dubbelrum ink. frukostbuffé.
> Tre luncher.
> Två trerättersmiddagar (exkl. dryck).
> SPA ingår under hela vistelsen.

Pris: 4 995 kr (enkelrumstillägg 400kr).

LÄS MER & BOKA HÄR!

Möt våra tränare 2017:

hedblom

Marlene Hedblom

Tidigare segrare på damernas Europatour, nu tränare på Fågelbro G&CC och med många års erfarenhet av golfskolor. Under de här dagarna ser hon till att vässa dina järnslag och träffa flera greener.

linda_porttratt_250x250

Linda Lindell

Linda började som tränare på Motala GK efter många års tävlande på hög nivå i Sverige. Linda jobbar sedan 9 säsonger på Partille GK och hon älskar att “knäcka nöten” när det kommer till träning med elever, oavsett om det är nybörjare eller elitnivå. Linda är alltid noga med att du som elev ska förstå vad som ska göras, sen är det upp dig att göra jobbet.

condrup

Caroline Condrup

Tränare på en av Sveriges mest kompletta golfanläggningar, Barsebäck G&CC. Caroline kommer att ta hand om ditt närspel och hjälpa dig att spara slag kring greenerna.

sofie_porttratt_250x250

Sofia Edman

Sofia tog klivet till tränaryrket efter flera år som professionell spelare i Sverige. Utöver sitt dagliga arbete på Gräppås GK har Sofia även uppdrag både för Svenska golfförbundet och Göteborgs golfförbund. Ledorden för Sofias träning är passion, engagemang och enkelhet.