Superstart Tjej
Ringenäs GK
6 – 8 Juni 2021

Image

Välkommen till Superstart Tjej!

Svensk Golf bjuder in till härliga dagar på Ringenäs GK där vår satsning Superstart Tjej kommer att gå av stapeln!

Detta träningsläger riktar sig endast till tjejer, kvinnor, damer, ja alla av kvinnligt kön som vill upptäcka eller återupptäcka glädjen med golfen. Vi kommer att befinna oss på härliga Ringenäs under tre dagar och gå igenom många delar av spelet. Våra fantastiska tränare Pia Evertsson, Anna Berglund och Thomas Lindström kommer att ta hand om er och ge er en kanongrund att stå på inför säsongen 2021, vare sig du vill sänka ditt hcp eller bara lära dig grunderna för att kunna njuta av vad golfen har att erbjuda.
Detta ska vi nu göra i sällskap av andra likasinnade tjejer. Läs mer nedan om vad som ingår nedan men det blir en unik träningshelg där du får ta del av Yoga, mental träning, teknisk träning, coachning på banan, spel och självklart vikten av det sociala kring god mat, spännande golfhistorier och härlig miljö.

Svensk Golf föjer utvecklingen av Covid -19 och kommer självklart följa restriktioner och rekommendationer vid eventets tidpunkt.

Välkommen till härliga dagar med Superstart-gänget!

Allt detta ingår:

 • 5 lektionspass som behandlar teknik, närspel, strategi, mental förberedelse och yoga.
 • Coachning på banan
 • Spellik träning på övningsområdet med
  coachning
 • Eget spel 18 hål dag 3
 • Fria rangebollar
 • Två nätter, del i dubbelrum på Ringenäs GK. (Enkelrumstillägg 600 kr/natt)
 • Tre frukostar, två luncher
 • Två trerättersmiddagar exkl dryck
 • Tränare på plats är Pia Evertsson, Anna Berglund och Thomas Lindström

Pris: 5995 kr (Enkelrumstillägg 600 kr/natt)

Då programmet startar tidigt på söndagsmorgonen kanske du vill komma redan kvällen innan. Ringenäs har tagit fram ett specialpris för oss. Nämn att du vill ha en extra natt vid bokning. Kontakta Ringenäs för mer info via anmälningslänken nedan.

Välkommen!

anmal

Thomas Lindström

Thomas är en av Sveriges bästa PGA-tränare och arbetar idag på Ringenäs GK. Han cochar flera av Sveriges mest lovande kvinnliga proffspelare och juniorer och fick nyligen utmärkelsen “PGA Club Pro of the year 2020”. Dessutom har han som tränare hela fyra SM silver och ett SM Guld för damer på meritlistan. Hans tre starkaste styrkor är engagemang, lyssna och sin pedagogiska retorik. Lägg där till en enorm kompetens och ett otroligt driv.

Anna Berglund

Med sina 18 år som PGA-tränare har Anna byggt upp en stor verktygslåda inom golfteknik och hon brinner för den mentala förståelsen kring samspelet mellan kroppen och hjärnan, och dess potential.  Hon har utöver sin golftränarbakgrund även utbildningar inom kommunikologi och yoga. Anna har ett stort engagemang i sina elever och hennes energi smittar lätt av sig.

Pia Evertsson

Pia har jobbat som PGA-tränare och coach sedan 1989 och på Öijared Golfklubb sedan 1996. Hon har andats och älskat golf sedan junioråldern och har en spelarkarriär i flicklandslag, universitetsspel i USA & spel på Svenska Damtouren innan hon valde tränaryrket. Pia brinner för spelarutveckling och för alla ska hitta sin glädje i golfen, såväl tekniskt som strategiskt och mentalt. Varje människa som spelar golf är unik, och det är lika spännande varje gång, att i mötet och kommunikationen hitta lösningar som gör att eleven kan jobba vidare mot sina mål med framgång!

Image
Image
Image
Image