Om Superstart

Superstart är event som speglar Golfskolan som finns i Svensk Golf. Vi genomför tre st Superstart under året där ett av dem sker utomlands och två av dem i Sverige. Samtliga tillfällen har vi samma fokus, att ge er golfare bästa möjliga grund att stå på under säsongen och tack vare våra fantastiska tränare så kommer ni alltid att kunna fördjupa er kunskap oavsett vilken nivå ni kliver in med.

Vi försöker alltid skapa homogena grupper som underlättar för er deltagare att få ut så mycket som möjligt av varje träningstillfälle och har även valt anläggningar som ger er de bästa tränings- och spelförutsättningarna för detta koncept.

Superstart Mallorca körs under en vecka där du har ett träningspass och en golfrunda per dag, samt en ledig dag. Superstart I Sverige körs i två och en halv dag där det ingår fyra lektionspass som behandlar alla delar av spelet, tre rundor på resp. golfbana, avslutningstävling (frivillig), fria rangebollar, boende ink. frukost, tre luncher och två trerättersmiddagar.

På Hooks Herrgård har du fri tillgång till deras SPA under vistelsen och likaså till relaxavdelningen på Ombergs Golf Resort.
Både Hooks och Ombergs event är fullbokade. Men kika gärna på vårt nya systerevent för liknande upplevelse: https://www.golfhuvudstaden.se/golfskolan

Klubbar & datum 2018

Våra tränare

Se respektive event för uppdelning. Tränarna som vi jobbar med 2018 är:

hedblom

Marlene Hedblom

Tidigare segrare på damernas Europatour, nu tränare på Fågelbro G&CC och med många års erfarenhet av golfskolor. Under de här dagarna ser hon till att vässa din puttning inför säsongen.

Fredrik Tillgren

Fredrik har efter många år på Falkenbergs GK nu bytt till Bokskogens GK och han har blivit en viktig tränarprofil i sydvästra Sverige. Fredrik har själv en bakgrund som spelare, och har många centrala utbildningar i både PGA:s och TPI:s regi.

Sofia Edman

Sofia tog klivet till tränaryrket efter flera år som professionell spelare i Sverige. Utöver sitt dagliga arbete på Gräppås GK har Sofia även uppdrag både för Svenska golfförbundet och Göteborgs golfförbund. Ledorden för Sofias träning är passion, engagemang och enkelhet.

Peter Hedblom

Peter kommer att vara med oss under Superstart Mallorca. Han är en flerfaldig Europatour segrare som kommer bjuda på unika insikter om hur du lär dig tänka och spela som ett proffs!

HL

Henrik Lundqvist

Henrik ”Hempa” Lundqvist är från Gävle och började spela golf som tolvåring. Efter spel på Challenge Tour har han fokuserat på sin tränarkarriär, där han bland annat har varit landslagstränare för Belgien i 15 år. Henrik har gjort sig känd tack vare sin enorma kunskap och sitt engagemang.

Niclas Björnsson

Niclas är så gott som uppvuxen på golfbanan i Sundsvall. Han började spela redan som treåring. Under 10 års tid blev det mycket resa och tävla tack vare spel på challenge tour, asiatiska touren och den sydamerikanska touren. Sedan 16 år tillbaka, hittar ni honom som sportchef på Sollentuna GK. Niclas träningsfilosofi är enkel, “lätt är rätt”.

Linda Lindell

Linda började som tränare på Motala GK efter många års tävlande på hög nivå i Sverige. Linda jobbar sedan 9 säsonger på Partille GK och hon älskar att “knäcka nöten” när det kommer till träning med elever, oavsett om det är nybörjare eller elitnivå. Linda är alltid noga med att du som elev ska förstå vad som ska göras, sen är det upp dig att göra jobbet.

Våra anläggningar & partners

Nedan presenteras de anläggningar och partners som vi samarbetar med gällande Superstart 2018:

Son Antem Golf Mallorca
Hooks Herrgård
Ombergs Golf Resort
Golf Plaisir
Foot Joy
PING

Sponsorer & Partners

 

Klubbar