Om Superstart

Superstart är event som speglar Golfskolan som finns i Svensk Golf. Vi genomför fyra st Superstart under året där ett av dem sker utomlands och tre av dem i Sverige. Samtliga tillfällen har vi samma fokus, att ge er golfare bästa möjliga grund att stå på under säsongen och tack vare våra fantastiska tränare så kommer ni alltid att kunna fördjupa er kunskap oavsett vilken nivå ni kliver in med.

Vi försöker alltid skapa homogena grupper som underlättar för er deltagare att få ut så mycket som möjligt av varje träningstillfälle och har även valt anläggningar som ger er de bästa tränings- och spelförutsättningarna för detta koncept.

Varje Supertstart körs i två och en halv dag där det ingår fyra lektionspass som behandlar alla delar av spelet, tre rundor på resp. golfbana, avslutningstävling (frivillig), fria rangebollar, boende ink. frukost, tre luncher och två trerättersmiddagar. På både Hooks och Sankt Jörgen har du dessutom fri tillång till deras SPA under vistelsen.

Klubbar & datum 2017

Våra tränare

Se respektive event för uppdelning. Tränarna som vi jobbar med 2017 är:

hedblom

Marlene Hedblom

Tidigare segrare på damernas Europatour, nu tränare på Fågelbro G&CC och med många års erfarenhet av golfskolor. Under de här dagarna ser hon till att vässa din puttning inför säsongen.

Fredrik Tillgren

Fredrik har efter många år på Falkenbergs GK nu bytt till Bokskogens GK och han har blivit en viktig tränarprofil i sydvästra Sverige. Fredrik har själv en bakgrund som spelare, och har många centrala utbildningar i både PGA:s och TPI:s regi.

eriksson

Eddy Eriksson

Populär tränare på Hooks GK och tidigare med i Svensk Golfs Golfskolan. Tar hand om ditt närspel och din puttning och kan få dig att spara många värdefulla slag på och runt greenerna.

sofie_porttratt_250x250

Sofia Edman

Sofia tog klivet till tränaryrket efter flera år som professionell spelare i Sverige. Utöver sitt dagliga arbete på Gräppås GK har Sofia även uppdrag både för Svenska golfförbundet och Göteborgs golfförbund. Ledorden för Sofias träning är passion, engagemang och enkelhet.

condrup

Caroline Condrup

Tränare på en av Sveriges mest kompletta golfanläggningar, Barsebäck G&CC. Caroline kommer att utveckla ditt järnspel och ska försöka få dig att träffa fler greener i sommar.

HL

Henrik Lundqvist

Henrik ”Hempa” Lundqvist är från Gävle och började spela golf som tolvåring. Han har själv spelat på flera olika nivåer och nådde som bäst upp till Challenge Tour. Därefter har han fokuserat på sin tränarkarriär, där han bland annat har varit landslagstränare för Belgien i 15 år. Henrik har gjort sig
känd tack vare sin enorma kunskap och sitt engagemang.

niclas_porttratt_250x250

Niclas Björnsson

Niclas är så gott som uppvuxen på golfbanan i Sundsvall. Han började spela redan som treåring. Under 10 års tid blev det mycket resa och tävla tack vare spel på challenge tour, asiatiska touren och den sydamerikanska touren. Sedan 16 år tillbaka, hittar ni honom som sportchef på Sollentuna GK. Niclas träningsfilosofi är enkel, “lätt är rätt”.

linda_porttratt_250x250

Linda Lindell

Linda började som tränare på Motala GK efter många års tävlande på hög nivå i Sverige. Linda jobbar sedan 9 säsonger på Partille GK och hon älskar att “knäcka nöten” när det kommer till träning med elever, oavsett om det är nybörjare eller elitnivå. Linda är alltid noga med att du som elev ska förstå vad som ska göras, sen är det upp dig att göra jobbet.

Våra anläggningar & partners

Nedan presenteras de anläggningar och partners som vi samarbetar med gällande Superstart 2017:

Mazagan Beach Resort Marocko
Hooks Herrgård
Barsebäck Resort
Golf Plaisir
Garmin
Nike Golf
Cleveland
Srixon

Sponsorer & Partners

Klubbar