Image
Image Image

Superstart
Öijared Resort
18 - 20 April 2021

Följ med på Svensk Golf Superstart där våra duktiga tränare ger din golf precis det energitillskott som behövs för att 2021 ska bli den bästa säsongen hittills!

Här får du analysen av hur du kan förbättra ditt spel och verktygen för att göra det. Med dig hem får du en härlig dos nyvunnen motivation och en bra golfgrund att stå på inför säsongen 2021. Superstart Öijared är ett gyllene tillfälle att verkligen ta tag i din golf tillsammans med våra skickliga tränare.

På Öijared får du under tre härliga dagar njuta på en av Sveriges största golfanläggningar. Om möjlighet finns kommer du få spela på anläggningens tre 18-hålsbanor och även prova på den elbelysta Multibanan. Du bor i Öijareds eget hotell i direkt anslutning till klubbhuset, äter gott i anläggningens restaurang och ska absolut passa på och nyttja Öijareds Bad och Bastu som invigdes nyligen.

Häng med på årets bästa svenska träningsresa!

Svensk Golf och Öijared Resort följer utvecklingen kring Covid-19 noga och följer självklart restriktioner och rekommendationer vid träningsresans tidpunkt. Under träningsdagarna är deltagarna uppdelade i grupper om max 8 personer. Våra samlingar håller vi utomhus med avstånd till varandra. Vi de få tillfällen de sker i matsalen, är borden placerade i grupper om max fyra personer med avstånd.

Särskilt viktigt är att du som gäst är helt frisk när du deltar på Superstart Öijared. Skulle du bli sjuk och inte kunna medverka på Superstart Öijared krävs intyg från sjukvården. Skulle träningsresan ställas in pga gällande rekommendationer vid genomförandetillfället,  återbetalas hela beloppet till fullo.

Läs mer nedan om hur Öijared Resort begränsar smittspridningen av Covid-19.

https://oijared.se/information-covid-19/

Allt detta ingår:
  • Fyra lektionspass som behandlar alla delar av spelet
  •  Tre rundor på Öijared
  •  Avslutningstävling (valfritt, annars vanligt spel)
  •  Fria rangebollar
  • Två nätter i dubbelrum på Öijared Resort
  •  Två frukostar, tre luncher
  • Två trerättersmiddagar (exkl. dryck)
  •  Inträde till relaxavdelningen ingår under hela vistelsen.

Tränarna som är på plats 2021:

Pia Evertsson, Robin Stålebring, Sofia Edman och Niclas Björnsson.
Läs mer om våra tränarna under fliken "Om Superstart".

Pris: 5 995 kr (enkelrumstillägg 400 kr)
Öijared Resort har även tagit fram specialpris om ni önskar komma dagen innan. Kontakta Öijared Resort för mer info.

anmal

Image
Image
Image