Superstart Hooks 23 – 25 april 2017

Sedan 1963 hälsar Familjen Edberg dig välkommen till denna rofyllda oas, ett par mil söder om Jönköping. Hooks Herrgård har anor från 1300-talet och har sedan dess blomstrat till en av Smålands trevligaste anläggningar.Golfen är en självklarhet på Hooks Herrgård. I över sjuttio år har det svurits och jublats i ruff och på fairway. Redan 1934 började en golfbana att byggas ett par mil söder om Jönköping.

En pitch från hotellet ligger första tee till Parkbanan och Skogsbanan. Två natursköna golfbanor med mycket gott rykte bland Sveriges golfare.

Allt detta ingår:

> Fyra lektionspass som behandlar alla delar av spelet.
> Tre rundor på Hooks GK, Parkbanan och Skogsbanan.
> Avslutningstävling (valfritt, annars vanligt spel)
> Fria rangebollar
> Två nätter i dubbelrum på Hooks Herrgård
> Två frukostar, tre luncher.
> Två trerättersmiddagar (exkl. dryck).
> SPA ingår under hela vistelsen

Pris: 4 995 kr (enkelrumstillägg 400kr).
Hooks Herrgård har även tagit fram specialpris om ni önskar komma dagen innan. Kontakta Hooks för mer info.

anmal

Tränare på plats 2017:

hedblom

Marlene Hedblom

Tidigare segrare på damernas Europatour, nu tränare på Fågelbro G&CC och med många års erfarenhet av golfskolor. Under de här dagarna ser hon till att vässa din puttning inför säsongen.

eriksson

Eddy Eriksson

Populär tränare på Hooks GK och tidigare med i Svensk Golfs Golfskolan. Tar hand om ditt närspel och din puttning och kan få dig att spara många värdefulla slag på och runt greenerna.

Fredrik Tillgren

Fredrik har efter många år på Falkenbergs GK nu bytt till Bokskogens GK och han har blivit en viktig tränarprofil i sydvästra Sverige. Fredrik har själv en bakgrund som spelare, och har många centrala utbildningar i både PGA:s och TPI:s regi.

niclas_porttratt_250x250

Niclas Björnsson

Niclas är så gott som uppvuxen på golfbanan i Sundsvall. Han började spela redan som treåring. Under 10 års tid blev det mycket resa och tävla tack vare spel på challenge tour, asiatiska touren och den sydamerikanska touren. Sedan 16 år tillbaka, hittar ni honom som sportchef på Sollentuna GK. Niclas träningsfilosofi är enkel, “lätt är rätt”.