Superstart Hooks Herrgård
22 – 24 April 2018

För femte året i rad återvänder vi till härliga Hooks Herrgård! Golfskolans tränare kommer gå igenom spelets alla delar med fokusområden puttning, driver, järn och närspel. Dessutom får du möjligheten att njuta av stämningen på Hooks, något som vi alltid ser fram emot. Utöver träning och spel kommer du bland annat få äta gott, höra golfhistorier från våra tränare och ta del av Hooks fantastiska SPA.

Hooks Herrgård har anor från 1300-talet och har sedan dess blomstrat till en av Smålands trevligaste anläggningar.Golfen är en självklarhet på Hooks Herrgård. I över sjuttio år har det svurits och jublats i ruff och på fairway. Redan 1934 började en golfbana att byggas ett par mil söder om Jönköping.

En pitch från hotellet ligger första tee till Parkbanan och Skogsbanan. Två natursköna golfbanor med mycket gott rykte bland Sveriges golfare.

OBS! Superstart Hooks är fullbokad!
För väntelista, maila bokning@hooksherrgard.se

I paketet ingår:

> Fyra lektionspass som behandlar alla delar av spelet.
> Tre rundor på Hooks GK, Parkbanan och Skogsbanan.
> Avslutningstävling (valfritt, annars vanligt spel)
> Fria rangebollar
> Två nätter i dubbelrum på Hooks Herrgård
> Två frukostar, tre luncher.
> Två trerättersmiddagar (exkl. dryck).
> SPA ingår under hela vistelsen

Tränare som kommer att vara på plats är Sofia Edman, Fredrik Tillgren, Niclas Björnsson och Marlene Hedblom. Läs mer om tränarna under fliken “Om Superstart”.

Pris: 4 995 kr (enkelrumstillägg 400kr).
Hooks Herrgård har även tagit fram specialpris om ni önskar komma dagen innan. Kontakta Hooks för mer info.

anmal