Destination Halmstad/Golfhuvudstaden har under sex år genomfört en mycket omtyckt golftävlingsturné runt om i Sverige, primärt i södra delarna av landet. Inför 2020 beslutade man att utveckla turnén vidare tillsammans med Svensk Golf som samarbetspartner.

Utöver högklassiga prisbord från våra partners kvalificerar sig de två bästa lagen till finalen 11-12 september på Halmstad Golfarena och Ringenäs GK. Med andra ord finns det goda skäl att anmäla dig och din spelpartner redan nu. Förhoppningsvis får vi möta både nya och bekanta ansikten på någon av nedanstående deltävlingar.

Hoppas vi ses!

Oskar Åsgård, chefredaktör Svensk Golf och 
Camilla Axelsson, projektledare Golfhuvudstaden Halmstad

Image

Om tävlingen

Golfhuvudstaden Halmstad Tour är årets partävling som du inte får missa! 
Återigen genomförs den populära tävlingen, den här gången i samarbete med Svensk Golf. Tillsammans genomför vi under sommaren 18 spännande deltävlingar runt om i Sverige och på varje plats kvalificerar sig två lag till finalen. I år avgörs finalen på Halmstad Golfarena och Ringenäs GK mellan den 11-12 september och årets finalboende blir på Scandic Hallandia, i centrala Halmstad. Vilka lag tar hem de härliga utlandsresorna i år – kanske är det ditt lag?

Startavgift: Bestäms av respektive klubb

Anmälan: Min Golf alternativt hos respektive klubb

Spelform:
2-manna Scramble Lagtävling med Golfförbundets rekommendation om beräkning av spelhcp, enligt den nedladdningsbara filen här

Image
Deltävlingar 2020
Image

Öijared GK
fm & em 9/7

Image

Ystad GK
22/7