Destination Halmstad/Golfhuvudstaden har under sex år genomfört en mycket omtyckt golftävlingsturné runt om i Sverige, primärt i södra delarna av landet. Inför 2020 beslutade man att utveckla turnén vidare tillsammans med Svensk Golf som samarbetspartner.

Utöver högklassiga prisbord från våra partners kvalificerar sig de två bästa lagen till finalen 11-12 september på Halmstad Golfarena och Ringenäs GK. Med andra ord finns det goda skäl att anmäla dig och din spelpartner redan nu. Förhoppningsvis får vi möta både nya och bekanta ansikten på någon av nedanstående deltävlingar.

Hoppas vi ses!

Oskar Åsgård, chefredaktör Svensk Golf och 
Camilla Axelsson, projektledare Golfhuvudstaden Halmstad

Image

Tillsammans har Svensk Golf och Golfhuvudstaden tagit beslut om att inte genomföra årets Golfhuvudstaden Halmstad Tour – i samarbete med Svensk Golf. Tävlingen var planerad att genomföras på 17 golfklubbar runt om i landet med finalhelgen i Halmstad. Vi har arbetat hårt för att hitta lösningar utifrån rådande rekommendationer/riktlinjer från såväl FHM som Svenska Golfförbundet men det är för många faktorer som gör att det inte är möjligt. Tyvärr ser vi inte att vi kan genomföra turnén på ett sätt som säkerställer en säkert och givande leverans för alla parter. Klubbarna kommer kontakta er om ni har anmält ett lag för tävling 2020.
Vi blickar framåt och hoppas få träffa er alla under 2021. 
Vi önskar er en fantastisk golfsommar!
För frågor angående Golfhuvudstaden Halmstad Tour maila Sanna Friborg

Om tävlingen

Golfhuvudstaden Halmstad Tour är årets partävling som du inte får missa! 
Återigen genomförs den populära tävlingen, den här gången i samarbete med Svensk Golf. Tillsammans genomför vi under sommaren 18 spännande deltävlingar runt om i Sverige och på varje plats kvalificerar sig två lag till finalen. I år avgörs finalen på Halmstad Golfarena och Ringenäs GK mellan den 11-12 september och årets finalboende blir på Scandic Hallandia, i centrala Halmstad. Vilka lag tar hem de härliga utlandsresorna i år – kanske är det ditt lag?

Startavgift: Bestäms av respektive klubb

Anmälan: Min Golf alternativt hos respektive klubb

Spelform:
2-manna Scramble Lagtävling med Golfförbundets rekommendation om beräkning av spelhcp, enligt den nedladdningsbara filen här

Image
Deltävlingar 2020
Image

Orust GK
4/7
Inställd

Image

Allerum GK
7/7
Inställd

Image

Norrköping Klinga
8/7
Inställd

Image

Öijared GK
fm & em 9/7
Inställd

Image

Lerjedalen GK
14/7
Inställd

Image

Landeryds GK
21/7
Inställd

Image

Ystad GK
22/7
Inställd

Image

Bokskogens GK
23/7
Inställd

Image

Söderåsens GK
2/8
Inställd

Image

Lycke Golf & CC
8/8
Inställd

Image

Landskrona GK
9/8
Inställd

Image

Gräppås GK
16/8
Inställd

Image

S:t Arilds GK
23/8
Inställd

Image

Halmstad Golfarena
final

11/9
Inställd

Image

Ringenäs GK
final

12/9
Inställd