Superstart Barsebäck 6 – 8 Augusti 2017

Nästa säsong återvänder vi självklart till Barsebäck Golf & Country Club. Passa på att spela och träna på Nordea Masters banan! BGCC räknas som en av Europas vackraste och bästa golfanläggningar. Redan på 1980-talet fastslog Jack Nicklaus, en av golfhistoriens mest berömde och meriterade golfare Barsebäcks vackra läge och golfbanornas höga kvalitet. Sedan dess har mycket hänt! Det har under årens lopp arrangerats 13 Europatourtävlingar och spelare som Annika Sörenstam, Nick Faldo och Colin Montgomery har alla instämt i Jack Nicklaus beröm. 2003 var Masters Course på Barsebäck värd för Solheim Cup. Nu har du chansen att spela på den här populära anläggningen och även träna med de främsta.

Vi startar kl. 08.30 den 6:e och avslutar Superstart med en gemensam lunch och prisutdelning kl. 13.30 den 8:e.

Allt detta ingår:

> Fyra lektionspass som behandlar alla delar av spelet
> Tre rundor på Barsebäck G&CC, 1st Masters Course och 2st Donald Steel Course
> Avslutningstävling (valfritt, annars vanligt spel)
> Fria rangebollar
> Två nätter i dubbelrum på Barsebäck Resort
> Två frukostar, tre luncher
> Två trerättersmiddagar (exkl. dryck)

Pris: 4 995 kr (enkelrumstillägg 400kr)
Barsebäck Resort har även tagit fram specialpris om ni önskar komma dagen innan. Kontakta Barsebäck för mer info.

anmal

Tränare på plats 2017:

condrup

Caroline Condrup

Tränare på en av Sveriges mest kompletta golfanläggningar, Barsebäck G&CC. Caroline kommer att utveckla ditt järnspel och ska försöka få dig att träffa fler greener i sommar.

Fredrik Tillgren

Fredrik har efter många år på Falkenbergs GK nu bytt till Bokskogens GK och han har blivit en viktig tränarprofil i sydvästra Sverige. Fredrik har själv en bakgrund som spelare, och har många centrala utbildningar i både PGA:s och TPI:s regi.

sofie_porttratt_250x250

Sofia Edman

Sofia tog klivet till tränaryrket efter flera år som professionell spelare i Sverige. Utöver sitt dagliga arbete på Gräppås GK har Sofia även uppdrag både för Svenska golfförbundet och Göteborgs golfförbund. Ledorden för Sofias träning är passion, engagemang och enkelhet.

linda_porttratt_250x250

Linda Lindell

Linda började som tränare på Motala GK efter många års tävlande på hög nivå i Sverige. Linda jobbar sedan 9 säsonger på Partille GK och hon älskar att “knäcka nöten” när det kommer till träning med elever, oavsett om det är nybörjare eller elitnivå. Linda är alltid noga med att du som elev ska förstå vad som ska göras, sen är det upp dig att göra jobbet.